NOTIFICACIONS ELECTRÒNIQUES: DIES DE CORTESIA

Recordeu que podeu seleccionar fins a trenta dies naturals a l’any (consecutius o no) durant els quals Hisenda no podrà depositar notificacions a la vostra bústia electrònica.

Per a sol·licitar aquests dies de cortesia, accediu amb el certificat electrònic al portal “Mis notificaciones” de la seu electrònica i feu clic a l’enllaç “Solicitar días en los que no se pondrán notificaciones en Dirección Electrónica Habilitada”. Un cop fet això, apareixerà un calendari de l’any natural en curs per a assenyalar els dies. Aquesta selecció, així com les modificacions que se’n poden fer, han de dur-se a terme amb una antelació mínima de set dies naturals.

Com que disposeu de fins a deu dies naturals complets per a accedir a la bústia, si no voleu rebre notificacions durant l’agost, no és necessari que seleccioneu els trenta dies dins d’aquest mes.

  • Per exemple, si tanqueu l’empresa durant el mes d’agost, seleccioneu de l’1 al 21 d’agost. Així, tot i que rebeu una notificació el 22 d’agost, encara sereu a temps d’accedir a la bústia quan torneu a treballar el dijous 1 de setembre, sense perdre cap dia per a contestar-la.
  • D’aquesta manera, encara us quedaran alguns dies (en l’exemple, nou) que podreu repartir durant la resta de l’any.
  • També podeu seleccionar com a dies de cortesia les dates prèvies a l’inici de les vacances. Així evitareu el risc de rebre una notificació just abans de marxar de vacances i de no disposar de temps per a respondre-la.

 

Verificarem quins dies de cortesia us convé seleccionar, adaptant-los a les vacances de la vostra empresa.