El proper 31 de març finalitza el termini per a presentar el model 720 corresponent al 2020

Recordeu que fins el proper 31 de març s’ha de presentar el model 720 (Declaració Informativa. Declaració sobre béns i drets situats a l’estranger) corresponent a l’any 2020. A aquest efecte, recordeu que:

  • Estan obligades a presentar aquesta declaració les persones que el 2020 tenien comptes bancaris —per exemple, un dipòsit—, valors —per exemple, accions o fons d’inversió— o immobles a l’estranger valorats en més de 50.000 euros.
  • Si un contribuent ja va presentar el model 720 l’any passat o en anys anteriors, només l’haurà de tornar a presentar si el valor conjunt d’algun dels seus grups de béns (comptes, valors o immobles) ha augmentat en més de 20.000 euros respecte al que va informar en la seva última declaració o si ha deixat de ser titular o autoritzat d’algun dels béns declarats.

Feu clic aquí per a accedir a un apartat d’ajuda que l’Agència Tributària ha habilitat a la seva pàgina web, des del qual podreu presentar aquest model, aportar documentació complementària i obtenir més informació sobre com s’han de presentar i declarar els diferents béns.

Els nostres professionals analitzaran la seva situació patrimonial i verificaran si està obligat a presentar la declaració model 720 sobre béns i drets situats a l’estranger.