Recordi que les línies ICO permeten d’obtenir finançament en condicions avantatjoses.

Si està pensant d’aconseguir finançament bancari per la seva empresa, consulti les opcions que li ofereix l’Institut de Crèdit Oficial (ICO). Per a l’any 2022 destaquen els següents projectes, entre d’altres:

  • Línia ICO Empresas y emprendedores. Destinada a cobrir tant necessitats de liquiditat i despeses com projectes d’inversió o activitats empresarials.
  • ICO Crédito comercial. Li permet anticipar factures (amb venciment no superior a 180 dies) i la prefinançament de costes de producció de béns i serveis.
  • ICO Red.es Acelera. Destinades als beneficiaris d’ajudes de les convocatòries publicades per Red.es en projectes relacionats amb les noves tecnologies (intel·ligència artificial, 5G, blockchain, robòtica, continguts digitals, processament massiu de dades, etc.).

Recordi que és el seu propi banc l’encarregat de decidir pel que fa a la concessió del finançament. En línies generals, la seva empresa pot obtenir un finançament de fins a 12,5 milions d’euros, en una o diverses operacions, amb terminis d’amortització d’entre 1 i 20 anys, amb la possibilitat de fins a 3 anys de carència principal, així com l’opció d’escollir entre interès fix o variable i diferents modalitats de finançament.

Al lloc web oficial de l’ICO trobarà tota la informació.

 

Podem ajudar-lo a preparar tots els documents i les dades necessàries perquè el banc analitzi i aprovi les sol·licituds de finançament.