Beneficiï’s de noves ajudes per a la digitalització de les empreses.

El «kit digital» és una ajuda directa a les pimes, les microempreses i els autònoms per a la implantació de solucions digitals catalogades (millora de la web i presència a Internet, anàlisi de negoci, factura electrònica i oficina virtual, ciberseguretat…) a través d’agents digitalitzadors (empreses tecnològiques especialitzades).

Pot destinar l’ajuda a qualsevol dels àmbits d’actuació inclosos en el catàleg, i el seu import oscil·la entre els 2.000 i els 12.000 euros segons el nombre de treballadors de l’empresa.

Quins projectes podrà dur a terme?  Dins del catàleg d’àmbits d’actuació, amb aquesta subvenció pot escollir implantar-ne qualsevol. Així, segons les vostres opcions, podrà aconseguir:

  • A través de l’anàlisi de negoci, podrà modificar processos productius poc rendibles o utilitzar eines més econòmiques; per exemple, la implantació de documentació digital com factures, albarans o fins i tot contractes electrònics, l’automatització de processos com les comandes online o els magatzems intel·ligents que gestionin existències i elaborin inventaris en temps real.
  • Amb l’anàlisi de la informació obtinguda a través de les xarxes socials o del comportament dels usuaris al web podrà conèixer les necessitats dels seus clients. Les noves tecnologies permeten recopilar dades, fer mapes calents de les zones de la seva web més visitades i individualitzar-les per usuari.
  • Davant l’apogeu dels ciberatacs, invertir en el disseny de protocols d’actuació i formació dels seus empleats en ciberseguretat també és molt recomanable.

 

Feu clic aquí per accedir a una guia oficial informativa.