Ja estan en marxa les primeres convocatòries per accedir a les ajudes europees per a la recuperació econòmica després de la pandèmia.

Vostè haurà sentit a parlar dels Fons Next Generation que la Unió Europea (UE) ha posat a disposició dels Estats per a la recuperació econòmica dels efectes de la pandèmia. Aquests fons es tradueixen en ajudes (subvencions, crèdits o una combinació de tots dos) que seran gestionades majoritàriament per les comunitats autònomes i el destinatari final de les quals poden ser tant particulars com empreses. Aquestes ajudes es destinaran a incentivar la digitalització, la sostenibilitat, l’eficiència i la cohesió social i territorial, així com la igualtat de gènere.

En els propers mesos s’aniran obrint diferents convocatòries per assolir els objectius marcats. I per canalitzar tota la informació, s’ha habilitat un web on consultar les convocatòries actualment obertes o de propera obertura, amb enllaços directes i la informació necessària per accedir-hi. Feu clic aquí per accedir a la pàgina web on es publiquen les convocatòries obertes.

Podem ajudar-lo a l’hora de localitzar, sol·licitar i justificar ajuts i subvencions aplicables a la seva activitat